onsdag den 24. juni 2015

Borgmesteren i Vélez mødes med forskellige firmaer for at drøfte genindsættelsen af sporvognen mellem Torre del Mar og >Vélez

Borgmesteren i Vélez-Málaga, Antonio Moreno Ferrer (PSOE), og byrådsmedlemmet for transport, Marcelino Méndez-Trelles (PA), holdt i dag et møde med direktøren for firmaet Recfer Recursos Ferroviarios, Marcelo Gavirai forbindelse med de møder, man har aftalt med forskellige firmaer med det formål at genindsætte sporvognen mellem Torre del Mar og Vélez i drift, Sporvognen blev standset for tre år siden. Man ville drøfte i hvilken stand infrastrukturen befandt sig, skinner m.m.

Borgmesteren oplyser, at man opretholder kontakter med forskellige firmaer "for at vi kan påbegynde arbejderne, som vil tillade, at sporvognen atter kan fungere med kørsel mellem Torre del Mar og Vélez, fordi den er et væsentligt aktiv for byen". "Vi forstår, at det drejer sig om en økologisk transport".

Sporvognstjenesten i Vélez-Málaga, som blev påbegyndt i år 2006 i den første fase, blev standset af den tidligere borgmester, Francisco Delgado Bonilla (PP), i juni 2012. Den anden fase på 1,2 km. som går til centrum af Vélez gennem parken María Zambrano, nåede ikke at komme i gang.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?