onsdag den 27. maj 2015

Sopranen Marina Rojas optræder på den III Noche en Blanco de Rincón de la Victoria, som man fejrer lørdag 30.05

Rincón de la Victoria fejrer den 3.die udgave af La Noche en Blanco, som i år indeholder optræden af lokale kunstnere og store nationale som sopranen Marina Rojas, Malaka Youth,  Carlos Bravo, los Hermanos Ortigosa, som sammen med lBanda Municipal de Música de Rincón de la Victoria (det kommunale orkester) og la Coral Polifónica María Santísima de la Paz vil opføre`Un paseo por la música´ som afslutning på dagen.

Under sloganet  `Un Rincón para la Cultura´ præsenterer man i år et tyvetals forskelligartede optrædender med et kunstnerisk og kulturelt forskelligt indhold, som sikkert vil overgår tidligere års besøgstal på ca. 5000 personer.

Den fungerende borgmester i Rincón de la Victoria, Francisco Salado (PP) udtaler, at lørdag den 30. maj "vil Rincón de la Victoria blive forvandlet til en kulturel hovedstad med et kvalitetsprogram som satser på kulturen som reklame for turismen på højeste niveau".

Som nyheder i år finder man nye scener og kulturelle udtryk som maleriudstilling under åben himmel i tunnelerne i El Cantal arrangeret af AcuaMálaga, oplæsning af vers ved Manuel Alcántara i Casa Fuerte Bezmiliana, mange koncerter m.m.

Alle aktiviteterne er gratis, også besøg i Cueva del Tesoro om natten. Festen begynder klokken 20:00 og forventes at slutte klokken 00:30 på Rådhuspladsen i Rincón de la Victorias.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?