mandag den 18. maj 2015

PP (Partido Popular) vil opføre et nyt bibliotek i Torre del Mar og modernisere la ermita de San Sebastián (bedekapellet)

El Partido Popular de Vélez Málaga vil opføre et nyt bibliotek i Torre del Mar og modernisere la ermita de San Sebastián (kapellet ligger lige nedenfor fæstningen i bydelen San Sebastián), som man genovertog i begyndelsen af denne valgperiode. Dette bekendtgjorde borgmester Francisco Delgado Bonilla i dag. Han var sammen med nummer fire på valglisten, Emilio Martín, og nummer 11, José Antonio Fortes, som oplyste, at dette nye kulturellse samlingspunkt skulle opføres i gaden Duque de Ahumada overfor den gamle Bingo-bygning, en parcel på 480 m2.

"Vores mål er at inkludere dette projekt i det kommende kommunale budget for 2016. Torre del Mar har været en udfordring gennem denne valgperiode. Vi har udviklet betydningsfulde projekter af stor værdi som forvandlingen af Calle del Mar til gågade, Saladero Viejo og Levante, arbejderne med modernisering af Las Melosas og strandpromenaden, restaureringen af fyrtårnet, åbningen af en ny adgangsvej til stranden gennem urbanizacionen Plazamar samt flere andre arbejder til gavn for byen og borgerne. Det er kuriøst, at vi har sagt, at vil vil opføre dette bibliotek, og at andre partier har kopieret ideen!" udtaler Delgado, som tilføjer at bygningen vil få to etager, og at den opføres omkring et haveanlæg.

Ermita de San Sebastián
Videre har José Antonio Fortes forklaret om projektet, som man ønsker at gennemføre på la ermita de San Sebastián, et område som vil tælle et oplysningscenter om de historiske begivenheder, som fandt sted foran fæstningen, og hvor væbneren Sebastián Sánchez reddede livet på kongen, Fernando el Católico, under belejringen og erobringen af fæstningen. "Moderniseringen vil tillade, at der opføres en nazarí-have (maurisk have) med to zoner af vegetation. Samtidig vil man lave en Plaza de Armas (våben), hvor man vil vise den kristne erobring af byen. Vi vil fortsætte med at oplyse om vores kultur og historie. Der er aldrig gjort så meget på så kort tid som nu", understregede han.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?