onsdag den 20. maj 2015

Et turist-tog vil forbinde La Cueva de Nerja med byens historiske bykærne

Et turist-tog vil forbinde La Cueva de Nerja med byens historiske bykærne. Dette takket være en overenskomst, som blev underskrevet tirsdag (19,05) mellem præsidenten for la Fundación Cueva de Nerja, Jorge Hernández Mollar, og Nerjas borgmester, José Alberto Armijo. Además.

Overenskomsten har til formål at forbinde de to punkter for at forbedre de besøgendes mulighed for at komme fra grotten til byen. De rejsende kan stige på og af toget så mange gange de har lyst hele dagen, forklarer Hernández Mollar.

Turen inkluderer også et stop i Maro for et besøg dér og et andet i parken Verano Azul, så de besøgende får et indtryk af den berømte "barco de Chanquete".

De besøgende kan endvidere regne med endnu en service, nemlig en audio-guide som vil informere turisterne om de monumenter og landskaber, man kører igennem, som el Acueducto del Águila, la ruinas del Ingenio de San Joaquín, la Ermita de Nuestra Señora de las Angustias, el Museo de Nerja, el pueblo de Maro og selve la Cueva de Nerja.

Desuden vil kommunen overgive administrationen af "el barco de Chanquete" til La Fundación Pública de Servicios Cueva de Nerja, som vil sørge for det museumsmæssige og forstærke den turistmæssige attraktion, samtidig som man vil forvandle den til et nyt oplysningspunkt for grotten, for museet og for selve byen. Man vil tilbyde brochurer med information til de besøgende.

Denne overenskomst vil iflg. Hernández Mollar "lette stigningen i besøg til Museo de Nerja" og han understreger, at overenskomsten er "et skridt i den rigtige retning for samarbejdet mellem de to institutioner".

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?