tirsdag den 5. maj 2015

Den største hunde-park i Málaga provinsen åbner fredag i Vélez-Málaga


Hundeelskere i Vélez-Málaga må være lykkelige. Kommunen i Vélez har investeret 120.000 euros i hvad der bliver den største hunde-park ikke kun i la Axarquía, men i hele provinsen. I det mindste forsikret borgmester Francisco Delgado dette efter at have besøgt arbejderne i parken.

Den nye hundepark er beliggende i calle Olivareros i den nye bydel i Vélez. Det drejer sig om et område på 15.000 m2 og to kilometer stier. Den fylder tre kommunale parceller. 75.000 euros er betalt af Diputación Provincial de Málaga og 45.000 af Vélez kommune. "Området indeholder ca. 15.000 m2 og installationen af flere end 400 træer (oliven-, ege-, figen-, johannesbrødstræer med flere arter fra Middelhavnsområdet. De er givet af "Vivero Provincial" (planteskole). Deres værdi er ca.30.000 euros" oplyste Delgado i går.

Parken er forsynet med en kilde med drikkevand for personer og to til hunde, 20 bænke, 20 affaldsstativer og seks elementer til at lege med for dyrene.

Iflg. rådhuset er parken forsynet med en monitor, som er til disposition for de besøgende for at forklare, hvordan parken fungerer. Delgado forklarede, at dette område skulle fungere som en grøn lunge og være til disposition for alle borgere, uanset om de havde hund eller ej.

"Det drejer sig om at færdiggøre første fase af projektet, som bliver kompletteret med en anden fase i september samtidig med sommertidens afslutning med istallation af lamper", oplyste borgmesteren, som opfordrede brugerne til at udvise ansvarlighed og respekt ved brugen af parken og dens installationer. Delgado oplyste videre, at kommunen studerer skabelsen af endnu en hunde-park med noget mindre dimensioner i Torre del Mar.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?