søndag den 26. april 2015

Alborán og Bustamante optræder på el Festival de la Cueva de Nerja 2015

Den 56. udgave af el Festival Internacional de Música y Danza en la Cueva de Nerja, som grotten arrangerer hver sommer siden 1960, byder i år på et udvidet scenario, eftersom de fire koncerter, som man afholder i selve grotten, suppleres med yderligere fire, på en ny scene på Plaza de España ved Balcón de Europa. Det oplyser præsidenten for Cueva de Nerja.

På præsentationen af festivalen, som fandt sted på Feria Internacional de Turismo (Fitur) har man understreget at "man fortsætter med den mest betydningsfulde del af festivalen i grotten, som i år har et budget på 430.000 euros, hvilket er ca. dobbelt så meget som i 2014, takket være en støtte på 200.000 euros, som er bevilget af la Diputación Provincial de Málaga".

Under præsentationen, hvori deltog sangerinderne Rocío Bazán og Argentina sammen med danserinderne Eva Yerbabuena og Carmen Roche, har man oplyst, at den officielle præsentation finder sted i Nerja den 29. april, samme dag som billetsalget starter.


Program.  La Orquesta Sinfónica de Málaga, som spiller El Amor Brujo,åbner festivalen den 2. juli, en dato der falder sammen med århundreddagen for musikstykkets frembringelse. Det er skrevet af komponisten Manuel de Falla  Den malagensiske sangerinde Rocío Bazán vil synge til stykket.

Flamencoen vil blive repræsenteret af  Eva Yerbabuena, Premio Nacional de Danza, den 3. juli. Derefter optræder balletten Carmen Roche, Medalla de Oro de las Bellas Artes, lørdag den 4. juli.Malagernseren med stor international succes, Pablo Alborán, vil afslutte forestillingerne i grotten den 5. juli.
Forestillingerne på Plaza de España begynder den 11. juli med David Bustamante, som følges af José Mercé den 23, og Carlos Baute den 8. august. Forestillingerne afsluttes den 15. august af sangerinden Argentina., 
Billetpriserne til koncerterne i grotten holder de samme priser som sidste år, d.v.s. mellem 30 og 40 euros. Billetterne sættes til salg den 29. april gennem  de la página web de la gruta, mens koncerterne på Plaza de España er gratis.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?