torsdag den 19. marts 2015

Nerja kommune foreslår, at man åbner to nye sale for publikum i Cueva de Nerja

El alcalde de Nerja (borgmesteren), José Alberto Armijo (PP), som er første vicepræsident i  Fundación Cueva de Nerja, vil foreslå præsidenten for fundationen, at fremsætte forslag i Málaga, om at salene La Torca og La Mina i grotten i Nerja, indtil nu lukkede for publikum, kan blive besøgt af reducerede grupper.
På denne måde vil salene La Torca og La Mina, som er anset for "el corazón" (hjertet) af Cueva de Nerja, kunne åbne for første gang for publikum siden åbningen for turister af grotten fandt sted i 1960.
 Iflg. det udarbejdede projekt vil besøgene finde sted i reducerede grupper begyndende i La Mina, hvor der for nylig er færdiggjort en arkæologisk udgravning, for derefter at fortsætte til La Torca, som er salen, hvor de fem drenge, der opdagede grotten først trængte ind.
I La Torca, det sidste sted grotten blev beboet af vore forfædre i præhistorien, har man bevaret installationerne fra den sidste arkæologiske udgravning, hvor man afdækkede spor, bla. en vægtegning kendt som "las bailarinas" (danserinderne), som er mere end 30.000 år gammel.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?