fredag den 20. marts 2015

Kulturel week end i Canillas de Aceituno i hænderne på ‘Deambulantes. Artistas en movimiento’

Canillas de Aceituno ser frem mod en week- end fyldt med kulturelle aktiviteter i hænderne på  ‘Deambulantes. Artistas en movimiento’. Dette initiativ er kommet i stand indenfor rammerne af lokalitetens kulturuge, som begyndte i mandags, den 16. marts. Udstillinger, en koncert og børneværksteder er kun nogle få muligheder for de besøgende.
Det er det sidste besøg i provinsen af ‘Deambulantes. Artistas en movimiento’  Alle deres optrædender har haft stor succes.
Week-end'en begynder i dag (fredag) klokken 18:30 med åbningen af udstillingen "Plastica" i Hogar del Jubilado (pensionisthjemmet), som ligger på La Plaza de la Constitución (rådhuspladsen). Udstillingen kan ses indtil søndag den 22. marts-
På salon de Plenos i rådhuset præsenteres bogen  ‘Dios en el cielo y yo en Canillas’ (Gud i himlen og jeg i Canillas) klokken 19:30. Som afslutning på dagen giver gruppen Capitán Wallace koncert på Plaza del Castillo. Koncerten begynder klokken 23:00.
Lørdag er børnenes dag med utallige aktiviteter. Det begynder klokken 11:00 og slutter klokken 14:00.
Kunstnerinitiativet ‘Deambulantes. Artistas en Movimiento’  begyndte den 13. marts i Ojén og har opført forestillinger i adskillige byer i provinsen som Jimera de Libar, Fuente de Piedra og Carratraca.
Læs om Canillas de Aceituno HER.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?