torsdag den 19. marts 2015

Flere end 10.000 personer vil igen nyde opførelsen af El Paso de Riogordo

Et år mere vil befolkningen i Riogordo kaste sig ud i opførelsen af Jesus Kristus' liv, lidelse og død i El Paso. Flere end 600 personer vil deltage i den kulturelle og religiøse begivenhed enten som skuespillere eller som en del af holdet, som hjælper i omklædningsrummet, med lyd, sceneopbygning m.m.
El Paso de Riogordo, plakaten for begivenheden blev præsenteret i dag, præsenteres i to forestillinger fra klokken 16:30 på dagene den 3. og 4. april, langfredag og lørdag i påsken.
Man inviterer både gæster og fastboende i provinsen til at komme til Riogordo og nyde El Paso, som sidste år blev besøgt af flere end 10.000 mennesker.
Forestillingspladsen rummer flere end 5.000 siddepladser, fra hvilke man perfekt kan følge forestillingen om Jesus' sidste dage.
Det er mere end 60 år siden, man begyndte at opføre El Paso, som er erklæret af Interés Turístico Nacional og Fiesta Singular de la Provincia, og som sidste år modtog Medalla de Oro de la Provincia.
.Som en nyhed i år har scenen, som befinder sig i indhegningen El Calvario, en naturlig scene i landskabet, for nylig gennemgået restaurationsarbejder og forbedringer.
Billetter er sat til salg til en pris af otte euros for voksne og 5 euros for børn og pensionister. Billetterne kan købes på rådhuset i Riogordo og i salgssteder i Málaga og i etablissementerne RuralAndalus, viajes Tierra Rural, Nazareno y Cerería Zalos og også i boghandelen Pasatiempo i Torre del Mar.
For mere information gå til web-siden http://www.elpasoderiogordo.es/.
Læs mere detaljeret om El Paso, historie m.m. HER.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?