tirsdag den 17. marts 2015

Costas investerer 1,2 millioner euros i genopretning af Málaga provinsens strande

Chefen for la Demarcación de Costas de Málaga, Ángel González, har i dag annonceret, at Ministerio de Medio Ambiente (miljøministeriet) i år vil investere 1,2 millioner euros i genopretning af provinsens strande.
González har forklaret, at arbejderne vil begynde denne uge for at de malagensiske strande kan præsentere sig i optimal tilstand før sommerperioden, selv om han har gjort klart, at strandenes tilstand generelt set er "meget god",
"Sidste år havde vi en stærk storm fra vest, i år er vinden kommet fra øst, hvilket har bevirket, at sandet på strandene er skubbet den modsatte vej; derfor er vi i år nødt til at gøre en indsats, så de besøgende noterer en klar forbedring", kommenterer han.
Før Semana Santa (påsken) har Demarcación de Costas planlagt en hurtig indsats, som omhandler strandene i La Cala de Mijas, Mezquitilla, Algarrobo og Marbella.
Og inden sommeren vil arbejderne blive udvidet til næsten alle kommuner: Nerja, Vélez, Rincón de la Victoria, Málaga, Benalmádena, Fuengirola og Estepona.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?