tirsdag den 3. marts 2015

Chefkokken Diego Gallegos skal være konferencier på la Fiesta del Ajobacalao i Vélez-Málaga

Chefkokken, der var en oplevelse på den sidste udgave af Madrid Fusión,  Diego Gallegos, skal være konferencier ved fejringen af Día del Ajobacalao de Vélez-Málaga, et enestående produkt med hvilket man belønner mændene, som bærer tronerne under processionerne i Semana Santa. Kommunen har organiseret nogle gastronomiske dage for at markedsføre fødevareproduktet, et måltid serveret som paté eller suppe, som man tilbereder med produkter som respekterer fasten som brød, hvidløg, bacalao (en torskefisk), peberfrugter og olivenolie.
Den centrale begivenhed under disse festdage finder sted den 14. marts i kirken Santa María, som klokken 12:00 indleder Día del Ajobacalao med velkomsttale af Diego Gallegos og udnævnelse af humoristen Manu Sánchez som "padrino de honor". Samtidig overrækker man præmierne for Difusión del Ajobacalao, som dette år gives til Agencia Efe og la Cadena Ser, og klokken 13:15 er der gratis smagsprøver på "platos de Quaresma" (fastemåltid) på plaza de la Constitución (rådhuspladsen).

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?