torsdag den 19. februar 2015

Benajarafe fejrer sin I Semana Cultural (kulturuge)

La teniente alcalde (egnsborgmesteren) de Benajarafe y Chilches, Rocío Ruiz (PP), har sammen med Amparo Marina y Antonio Luque, presidenta y tesorero (kasserer) de CUBE (kulturel forening), præsenteret den I Semana Culturel i Benjarafe, Benacultur, som finder sted mellem 21. og 28. februar. Aktiviteterne henvender sig til alle, men i særdeleshed til børnene, som i disse dage har skoleferie. 
Ruiz forklarer, at aktiviteterne, som alle er gratis, begynder med en udstilling af akvareller af Miguel Olaya i restaurant Solymar klokken 17:00 den 21. februar. "Søndag den 22. præsenterer man klokken 12:00 i den gamle togstation teaterstykket ‘Más corre el galgo que el mastín’. ("En jagthund løber hurtigere end en Grand Danois"). Klokken 12:00 i den kommunale pavillion den 23. begynder flamenco-undervisning og den 24. "Yoga en Familia". Den 23. klokken 17:30 er der kunstværksted La mirada de Picasso a través de los ojos de un niño’ ("Synet på Picasso gennem et barns øjne") i det kommunale bibliotek og på samme tid en konference om historie i restaurant Solymar.
Benacultura
Om onsdagen klokken 10:00 afholder man en turistudflugt med guide til den gamle bydel i Vélez-Málaga, klokken 12:00 familiehygge i den kommunale pavillion og klokken 17:30 fortæller man eventyr i biblioteket. Torsdag den 26. traditionelle lege fra klokken 11:30 og klokken 17:30 en præsentation af hundehvalpe i biblioteket, fredag klokken 12:30 familiedans i den kommunale pavillion og i sportshallen klokken 16:30 skøjteløb, musik og drikkevarer. Som slut på ugen den 28. i haven ved kirken finder der en fest sted med optræden af flamenco og servering 
af paella.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?