fredag den 26. september 2014

Vélez' bycentrum forvandler sig i dag til skueplads for San Miguel (årets største fest i Vélez-Málaga)

La Axarquías hovedstad oplever fra i dag og til mandag den 29. de største dage i byens Real Feria de San Miguel 2014 med indledningen på la Feria de Día i bycentrum, en af de største begivenheder under festen, først og fremmest på grund af den store deltagelse. Siden i går har 40 kollektiver, foreninger, broderskaber, sportsklubber og -foreninger arbejdet for at rejse og udsmykke deres casetas i den historiske bykerne, som omfatter la plaza de las Carmelitas, plaza del Carmen, calle Canalejas, pasaje Montera, Reñidero og Paseo de Andalucía. Kommunen har installeret tre forskellige scener i centrum, hvor der er underholdning af orkestre, sangere og dansegrupper.
Det gamle kloster Las Claras er fra klokken 19:00 reserveret til Flamenco de la Feria med optræden af Macarena Álvarez, dans, akkompagneret af Mamen Ruiz med sang og med guitar af Rubén Portillo. Der bliver serveret paella i calle Laureano Casquero.
La Feria de Día begynder klokken 14:00 og slutter klokken 19:00. Herfra flytter begivenhederne til feria-centret Prado del Rey med Feria de Noche, hvor der er installeret et dusin casetas, og hvor den unge sanger og skuespiller Abraham Mateo optræder fra klokken 22:00.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?