fredag den 22. august 2014

La zona azul (betaling for parkering) træder i kraft inden årets udgang med 20 års forsinkelse

La zona azul vil ankomme til Vélez-Málaga og Torre del Mar før udgangen af 2014. Det er den forudsigelse, som Vélez-borgmesteren, Francisco Delgado (PP), kommer med. Dette efter ca.20 års forsinkelser og polemik omkring projektet, som går ud på at opkræve betaling for parkering i et dusin gader i kommunen for at hjælpe på køretøjernes rotation og den handelsmæssige aktivitet. Det sker efter at kommunen og handelsforeningen er blevet enige om prisen for parkeringen, som bliver på 35 céntimos for en halv time og 80 céntimos for en hel. Handelsforeningerne i Vélez-Málagaog Torre del Mar bekræfter, at det denne gang er definitivt.
I Vélez-Málaga vil la zona azul ikke komme til at svare til den af handelsforeningen oprindelig ønskede. Den oprettes i første omgang i de eksisterende parkeringspladser ved  El Pozancón, og Camino Viejo de Málaga (foran supermercado Mas) og ved la iglesia de San Antonio de Padua og i calles Canalejas y Reñidero, fra el centro de salud til la plaza Reyes Católicos. Totalt vil der blive 196 pladser. En Torre del Mar vil man reservere 160 pladser som zona azul i las calles San Martín, Del Río, Del Mar og plaza de la Axarquía.
Aftalen forudser også en bonus til beboerne i de berørte områder på ca. fem euros om ugen og bøder på tre euros for dem, der parkerer for længe, men under en time og seks euros for dem, der parkerer uden at betale.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?