fredag den 29. august 2014

Den overdækkede svømmehal i Torre del Mar åbner i oktober efter en investering på 3,5 millioner euros

Torre del Mar forbereder sig på at disponere over sin første overdækkede og klimatiserede, offentlige svømmehal efter en investering på 3,5 millioner euros, hvoraf de 1,2 millioner er betalt af Junta de Andalucía og resten af kommunen i Vélez-Málaga. Tre år efter arbejdernes begyndelse vil hallen, som ligger i området ved Cerro del Águila på avenida Tomillar, åbne portene i oktober måned.
Dette har Vélez' borgmester, Francisco Delgado (PP) oplyst. Han understreger, at der foruden arbejdet med at finde en sportadministrator til den daglige drift af hallen, mangler man også opførelsen af nye installationer i en tilstødende bygning, så som squash-baner, et fitnes-anlæg, parkeringspladser og et cafeteria. Kommunens hensigt er at åbne hallen inden for to måneder.
Arbejderne med den nye overdækkede og klimatiserede svømmehal er udført på en kommunal parcel ved siden af den overdækkede sportshal, Salvador Sánchez i Torre del Mar, i området som er kendt som Cerro del Águila. Arbejderne begyndte i september 2011 og sluttede i begyndelsen af 2014. Det drejer sig om den anden overdækkede svømmehal i kommunen.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?