torsdag den 31. juli 2014

Alt er forberedt til at fejre el XII Día del Melocotón de Periana (ferskendagen)

Lørdag den 2. august fejrer man i Periana en af de mest appetitvækkende fester i Málaga provinsen, el Día del Melocotón. En dag, der er fyldt med aktiviteter for publikum, som desuden i denne 12. udgave har indlagt en Festival Rock&Rollstar med kendte nationale kunstnere fra 80.erne og 90.ernes Spanien. Man samler navne som Manuel España de La GuardiaJavier Ojeda de Danza InvisibleJosé Antonio García de 091 og Javier Andreu de La Frontera.

Den 12. ferskenfestival i Periana starter klokken 21:00 på pladsen Fuente. Herfra starter gadeoptogene. Der bliver smagsprøver. Klokken 21:30 ankommer man til pladsen Los Pinos, hvor der gratis udskænkes sangría og de populære ferskner fra Periana. Der vil også være boder for børnene.
Klokken 22:00 fortsætter festlighederne på pladsen, og man afholder den 12. gastronomiske konkurrence, som vil have ferskenen som hovedperson. Der bliver smagsprøver på hvidløgssuppe.
En halv time senere på pladsen ved rådhuset slutter gadeoptogene og giver plads til musikken med disc jokeys i skolen San Isidro og til koncerten  Festival Rock&Rollstars. Der vil være barer med populære priser for mad og drikke

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?