søndag den 8. juni 2014

La Hermandad (Broderskabet) de la Virgen del Carmen begynder aktiviteterne til ære for la patrona de los marineros (de søfarendes helgeninde)

Sognekirken i Torre del Mar, San Andrés Apostol, åbner søndag den 8. juni klokken 12:30 for begyndelsen på de æresbevisninger, der afholdes i forbindelse med festerne for de søfarendes skytshelgeninde, som i Torre del Mar har processionen til land og til havs af den hellige jomfru som højdepunkt. Processionen finder sted den 26. juni under Feria de Santiago y Santa Ana.
De planlagte aktiviteter søndag den 8. juni er en messe i kirken klokken 12:30. Ved slutningen af messen præsenteres plakaten for processionen med jomfruen. I år er det et arbejde af kunstneren Pedro Fernández Llebrez del Rey. Der vil være musik af gruppen Las Golondrinas.
Det er imidlertid først i næste måned, i juli, at de største aktiviteter til ære for jomfruen finder sted. Den 5. juli klokken 18:00 finder "el rosario de la aurora" (bøn til lyset) sted. Man slutter traditionelt på stranden med en messe.
Velkomsttalen dette år holdes af Miguel Zayas Fernández fredag den 11. juli klokken 21:00.
Dagene 13., 14. 15. og 16. juli er der festligheder for jomfruen med et utal af arrangementer på stranden og i byen. Lørdag den 26. juli finder det store møde sted, dagen hvor helgenindebilledet bliver båret rundt i byens gader, stranden og til sidst til søs i en flot udsmykket båd.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?