mandag den 30. juni 2014

Ensemblet Quirin åbner koncerterne i la Sala del Ballet del Festival de la Cueva de Nerja

Onsdag dern 23. juli åbner gruppen Ensemble Qirin koncerterne, som er inkluderet i el Festival Internacional de Música y Danza de la Cueva de Nerja, og som foregår i det indre af grotten.
El Sexteto de Cuerda Quirin skabtes i 2011, alle deltagerne er medlemmer af det prestigefyldte orkester Academia de Cámara Alemana de Neuss - Deutsche Kammerakademie Neuss- oprettet i 1982.
'Ensemble Quirin blev oprettet med det formål at gå i dybden med kammmer-musik for sextet på grundlag af det gode arbejde de har udført med orkestret, siden det blev skabt.  Ensemble Quirin har givet koncerter i lande som Finland, Argentina, Brasilien, Svejts , Storbrittannien og for nylig i Paris i  Théâtre des Champs-Elysée
Mellem de meriter sextetten har høstet må man understrege de utallige præmier, de har modtaget i forskellige internationale konkurrencer for de instrumenter, de repræsenterer.
CD'en af violoinisten  Fenella Humphreys med Orquesta Nacional de Escocia blev hædret af BBC Music Magazine som årets bedste CD.
Programmet:
Henry Purcell (1659-1695)   Fantasia” Upon One Note”
Luigi Boccherini (1743-1805)   Quinteto para Violoncello y Cuarteto de cuerda
D-Major op. 40 No. 2 G 341 „Del Fandango“
Peter I. Tschaikowsky (1840-1893)             “Souvenir de Florence“ op.70
Astor Piazzolla (1921-1992)  Verano (de las cuatro estaciones en Buenos Aires )

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?