onsdag den 4. juni 2014

Benamocarra satser på musikken

  • Benamocarra organiserer fire store koncerter, som begynder den 21. juni 
  • og slutter den 15. august.
Rumba, pop, coplas og musical. Kommunen i Benamocarra har satset på at udvide de musikalske begivenheder denne sommer og ydermere på en folkelig måde til glæde for publikum. Derfor har man organiseret fire store koncerter, den første finder sted lørdag den 21. juni på tyrefægterpladsen i byen, den vil rumme rumba-musik, den sidste den 15. august med en aften helliget musicals.
Aftenen med rumba har deltagelse af Fondo Flamenco, El Maki, Los Calis og De Linaje. Fem timer med musik til en pris af 10 euros ved forudbestilling og 14 euros i billetlugen. "Vi ønsker at folk skal more sig og kan nyde kendte grupper med forskelligt musikalsk særpræg", udtaler borgmesteren.
  • Næste konceret er den 12 juli med II Benamocarra Pop, samme sted klokken 22:30 med Modestia Aparte, Nacho Campillo de Tam Tam Go, Juanra Arnáiz de Guaraná, Jordi Sánchezde OBK, Santi Sánchez, Dylan Ferro de Taxi og Triboo Pop. Forestillingen varer fire timer, prisen vil være seks euros
  • Disse koncerter er i dag (04.06) blevet præsenteret af borgmesteren og flere af  byens notabiliteter.
  • Den følgende konceret er den 2. august med Noche de Coplas, deltagerlisten er endnu ikke fastsat, og den 15. august, hvor deltagerlisten heller ikke er fastsat.
  • Benamocarra ønsker på denne måde at ære sin musikalske tradition. Byen som var vugge for den landskendte komponist Eduardo Ocón (der er en statue af ham på torvet.Benamocarra

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?