tirsdag den 6. maj 2014

Arbejderne med indretning af en botanisk have på området ved el cerro de Los Remedios de Vélez er halvt færdige.

Vélez-Málaga forbereder sig på det nye udseende på et af de mest traditionsrige steder i byen, la ermita del Cerro de Los Remedios (bedekapellet), hvor Vélez' skytshelgeninde er bosat. Arbejderne med at forvandle denne bakketop til en botanisk have avancerer støt og roligt. Nu er over halvdelen af haven fuldført. Man regner med at være færdig midt i oktober.,
Den ambitiøse plan har et budget på 2,7 millioner euros. Man forvandler hele området på el cerro de San Cristóbal, hvor la ermita de la Virgen de los Remedios ligger, til et kulturelt og afslappende miljø.
Man arbejder på et område på mere end 26.000 m2, hvoraf ca. halvdelen indrettes med grønne zoner, hvor man anbringer flere end 25.000 planter af forskellig art, som om foråret eksploderer i farver. Man bygger mere end én kilometer fodgængerstier på tre meter i bredden og belagt med rustikke fliser. Omkring området opfører med et dusin udsigtsplatforme.
Fra hver af disse udsigtsplatforme vil man kunne kende de vigtigste monumenter i byen takket være en lille silhuettegning på keramikplade, så man let kan udpege den ene fra den anden.

Læs mere om la Virgen de los Remedios og el cerro de San Cristóbal HER

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?