torsdag den 6. marts 2014

Udstillingen af sportssko, "We Sneakers" åbner i Vélez-Málaga

Den mobile udstilling "We Sneakers" ankommer til Vélez-Málaga i forbindelse med de kulturarrangementer, La Diputación, La Térmica, har arrangeret i Malagaprovinsen. På den måde bliver  el Convento de las Claras (klostret) vært for en af de største udstillinger af sportssko i Europa.
Kulturrådmanden, Juan Jesús Bernal, som vil assistere Vélez' borgmester, Francisco Delgado Bonilla(PP), med åbningen klokken 20:00 i aften, har oplyst, at udstillingen omfatter flere end 300 par sportssko, som er fremstillet i hånden af 50 kunstnere. Således har man haft samarbejde med grafikere, illustratører og designere, som har sat deres kunstneriske præg på skoene.
,Således er Sustorm, Davilock, LeBufon, Elfo, Gabriel Rey, Hauptmell, Ignorancia, Visual Warriors, Alex Castañeda, Ruben Nation00 og La Princesita nogle af de kunstnere, som har deltaget i skabelsen af denne udstilling.
 We Sneakers’  begyndte som udstilling i 2005 og har siden turneret i hele Spanien og Portugal. Efter at have passeret gennem utallige byer som  Madrid, Barcelona, Lisboa, Faro, Tenerife, Las Palmas, Valencia, San Sebastián og Málaga,  ankommer udstillingen til Vélez-Málaga, hvor man kan se den til den 10. april.

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?