onsdag den 9. februar 2011

Flere end 4000 unge mennesker vil nyde deres første koncert i la Cueva de Nerja

Tusinder af unge mennesker vil fra i dag (09.02) kunne nyde en klassisk musikoplevelse i fantastiske omgivelser. Det er essensen af programmet 'Mi primer concierto en la Cueva', et program, der er arrangeret af rådet for Undervisning og Kultur i samarbejde med la Fundación Cueva de Nerja.

I sin anden udgave vil denne begivenhed få deltagelse af 4200 elever, som kommer fra forskellige centre i provinsen, men hovedsagelig fra lokale institutioner. "Meningen er, at eleverne deltager for første gang i en koncert i grotten. At de nyder den klassiske musik og begynder at lære at fortolke den", siger Ángel Ramírez, direktør for la Fundación.

Pga den store succes med arrangementet sidste år, som havde deltagelse af 1800 studerende, oplyses det, at man i år har udvidet åbningsdagene til den 18. febr. Hver dag tilbyder man to forestillinger, klokken 10:00 og klokken 12:00.

F.s.v.a. forestillingerne er disse under ledelse af kompagniet La Carpa, som vil give liv til partiturerne, som bliver fremført af orkestret Imagina. Således vil de deltagende, i hænderne på professionelle, kunne lære at forstå de forskellige værker, som udgør programmet i år. Mellem dem 'En la cueva del rey de la montaña' og 'Marcha Triunfal de la Ópera Aída'.

Direktøren for la Fundación oplyser, at grotten alle dage under forestillingerne vil være åben for publikum. "Vi ønsker, at alle besøgende i grotten skal kunne nyde denne begivenhed", siger han.
Koncerterne begynder onsdag den 9. februar, der er to forestillinger om dagen, klokken 10:00 og klokken 12:00.

Man gør opmærksom på, at grotten vil være åben under alle forestillingerne, og at de besøgende er velkomne til at overvære koncerterne.

Her er chancen for at komme til koncert i la Cueva de Nerja uden at betale ekstra for koncerten!

Læs mere om La Cueva de Nerja HER

1 kommentar:

winni sagde ...

Det lyder rigtig spændende. Det vil vi da gerne opleve. Ved du om det også er lørdag / søndag de holder de koncerter kl. 10 og kl. 12 ?

Hvad synes du om artiklerne?