onsdag den 14. juli 2010

Sheiken af Qatar meddeler, at der kommer fem til syv nyanskaffelser til Málaga CF i den nærmeste fremtid

Fremtidens Málaga CF er ved at tage form. Den ny ejer og hans medarbejdere forsikrede i går (13.07) på pressemøde, at man ikke havde sovet på laurbærrene, men at man har arbejdet intenst på opbygge holdet så hurtigt som muligt.

Sheik Abdullah Al-Thani bekræftede i går i Benahavís gennem sin talsmand, Abdullah Ghubn, at man i de kommende dage vil afslutte mellem fem og syv kontrakter med nye spillere, hvorefter der kun vil mangle mindre detaljer, før den nye sæson begynder.

Forstærkninger til klubben ankommer til Benahavis til træningen forud for turneringens start, oplyste Ghubn, som endvidere oplyste, at de valgte alle er europæere, og at de er blevet valgt, fordi de passer perfekt til holdet. Hvad Ghubn ikke oplyste, var, hvor mange penge klubben havde måttet lægge på bordet for de nye spillere!

Sheiken og Ghubn informerede generelt om aktiviteterne i klubben. Man understregede de store moderniseringsarbejder, som f.t. udføres på Stadion La Rosaleda og på atletikstadion. Sheiken roste kommunen for godt samarbejde.

Den tidligere ejer og presidente for klubben, Fernando Sanz, som er en god ven af Sheiken og hans familie, vil fortsætte i klubben som rådgiver. Vi regner med ham og stoler på ham, afsluttede sheiken.

Efter pressemødet kørte sheiken og hans følge til La Rosaleda og fulgte spillernes træning i en halv time.

Læs her om sheikens køb af klubben

Ingen kommentarer:

Hvad synes du om artiklerne?